Kübra Polat
  • -1

Ek gelir fırsatları! Evden para kazanma önerileri 2022

• -1

Gerek malum hastalıktan olsun gerekse ek gelir elde etmek amaçlı bazı kişiler evden çalışmak isteyebilir. Bu nedenle Kadınlar Portalı ailesi olarak bu başlıkta evden ek gelir elde etme yolları nelerdir, evden para kazanma fırsatları gibi önerileri tartışıyoruz.

Sizler de bildiğiniz ek gelir fırsatlarını 2022 yılı itibariyle diğer üyeler ile paylaşabilirsiniz. Eğer bir iş verenseniz lütfen işin detaylarını da belirtiniz. Şimdiden herkese hayırlı olması temennisiyle. Hoşçakalın.

Bu konulara da göz atmak ister misin?

KONUYA BİR YORUM BIRAK

KONUYA BİR YORUM BIRAK

Bu kısımdan videoyu alacağınız kaynağı seçiniz.

Lütfen videonun sonundaki id numarasını giriniz. https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Örnek: 'sdUUx5FdySs'.

1. Valla çevremdeki birçok kişi son zamanlarda kripto paralara yönelmiş durumda. Hem cebinde parası yok hem de eline geçen üç beş kuruşu kriptoya yatırıp riske atıyor.

2. Ben bir sitede editör olarak çalışıyorum. Yazı yazıyorum. O yazılar okundukça ben para kazanıyorum. Yani ödemeleri şimdilik idare ediyor. En azından bir harçlık oluyor benim için. Tabii gönül isterdi ki yazdıklarım milyonlar tarafından okunsun ama nerede 🙂