ATV’de yayınlanacak olan 2022 yılına damga vurması beklenen, kadına şiddet ve çocuk yaşta evlendirilen kızların işleneceği okul yolunda dizisi ile alakalı takip edenler olursa diye oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor paylaşmak istedim.
Okul Yolunda Dizisi
Okul Yolunda dizisinin senaristi Filiz Alpgezmen olup, yönetmeni ise Sadullah Ceren’dir. Hem hikayeyi yazan kişi hem de diziyi yöneten kişiler alanlarında oldukça başarılılar.
Filiz Alpgezmen’in daha önce yazdığı dizilerden bazıları şunlardır:
- Sudan Bıkmış Balıklar
- Gülpare
- Aşk Kapıyı Çalınca
- Tutsak
- Deniz Yıldızı
- Adı Efsane
- Canevim
Yönetmen Sadullah Celen’in yönettiği bazı dizilerin isimleri ise şu şekildedir:
- Kazara Aşk
- Elimi Bırakma
- Cennet’in Gözyaşları
- Evli ve Öfkeli
- Güneşin Kızları
- Fatih Harbiye
- Canım Ailem
Bu projelerin dışında başka projeleri de bulunuyor elbette. Son olarak her iki ismi birleştiren proje Okul Yolunda dizisi oldu. Hikaye hazır olsa da okul yolunda oyuncuları henüz tamamlanmış değil.
Okul Yolunda Oyuncuları
Şubat’ın ortalarında yayınlanması beklenen dizide rol alacak bazı isimler belli oldu. İşte okul yolunda dizisi oyuncuları:
- Fatih AL
- Nihan Büyükağaç
- Yunus Emre Yıldırımer
- Hande Kaptan
- Devamı gelecek…
Detaylar netleştikçe sizler için bu içeriği güncellemeye devam edeceğim. Siz okul yolunda dizisi ile alakalı neler düşünüyorsunuz? Proje tutar mı?
Hande Kaptan’ın yeniden ekranlara dönüyor olmasına çok sevindim. Böylesine başarılı bir oyuncuyla yere harcanıyor. Sabırsızlıkla dizinin yayınlanmasını bekliyorum.
Umarım vurdulu kırdılı sahneleri yoktur Hande Kaptan’ın oyunculuğunu beğeniyorum. Başarılar dilerim.
Yunus Emre Yıldırımer yakışıklı bir oyuncu fakat onun yerine Can Yaman’ın gelmesini isterdim. Can Yaman’ı biraz da bu tarz projelerde görmek istiyoruz. O ne öyle hep öpüşmeli, yakınlaşmalı dizilerde rol alıyor. Biraz ciddi ciddi projeleri düşünsün artık.
Can Yaman mı? Yok artık. Yunus daha yakışıklı ve karizmatik. Can yaman gitsin romantik komedi dizilerinde oynasın ancak. Burada işi yok.
Dizide rol alacak diğer oyuncular nerede? Onların isimlerini de paylaşabilir misiniz?
Kadına şiddet konusunu güzel bir şekilde ele alırlarsa proje tutar gibi görünüyor fakat yine de Türkiye burası. Kadınlara şiddetin olduğu bir ülkeden bahsediyoruz. Belki hoşlarına gitmediği için insanların tutmayabilir de.