Kübra Kılıç
  • 4

2023 yılında meksika biber hapı kullananlar var mı? (GÜNCELLENDİ)

• 4

Yıllar önce – galiba 12 yıl- meksika biber hapı kullanmıştım. Birçok kişinin hayalinde olduğu gibi fit bir vücuda sahip olmayı ben de istiyorum. Tabii ki -eğer kiloluysanız beni anlıyorsunuzdur- bu kolay bir iş değildi. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile biber hapı adında bir ürün kullandım. Çünkü birçok kişi o zamanlarda bu üründen bahsediyordu.

Kapıldım bir rüzgara, satın aldım o zaman bir kutu. Hiç unutmuyorum 39 TL para ödemiştim. Kullanmaya başladım. Telefonla konuştuğum elemanlar nasıl kullanmam gerektiğini, ne zaman ne yemem gerektiğini filan söylemişti. Ben de denilen her şeyi yaptım.

İlk defa biber hapını yuttum. Bir süre bir şey olmadı ve her şey normaldi. Aradan 2 saat filan geçmişti ki müthiş bir yorgunluk çöktü üstüme. Başım dönüyor, dünya dönüyor. Dünya döndükçe başım dönmeye devam ediyor. Eve nasıl gittiğimi -Allah yukarıda- hatırlamıyorum.

Neyse! Eve vardığımda uyumuşum. Uyandığımda her şey normal görünüyordu. Aradım meksika biber hapını satın aldığım adamları. Gayet normal olduğunu söylediler fakat yaşadıklarımı bi ben bir de Allah biliyor. Bıraktım kullanmayı doğal olarak.

Çok zaman geçmedi. Konuyla alakalı olarak Sağlık Bakanlığı piyasadaki bütün biber haplarını toplatma kararı aldı içinde olan sibutramin etken maddesi nedeniyle. Bu yazıyı yazıyorum çünkü karşıma bir forumda biber hapı ile alakalı bir konu çıktı.

Halen biber hapı kullanıcı yorumları diye konu açanlar var. Dedim acaba halen kullanan var mıdır? Piyasadaki biber haplarında sibutramin var mıdır? Bilmiyorum. Ama dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Bu konulara da göz atmak ister misin?

KONUYA BİR YORUM BIRAK

KONUYA BİR YORUM BIRAK

Bu kısımdan videoyu alacağınız kaynağı seçiniz.

Lütfen videonun sonundaki id numarasını giriniz. https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Örnek: 'sdUUx5FdySs'.

1. Geçmiş olsun öncelikle. Bu tarz ilaçlar ya da ilaç olarak lanse edilen ürünler genel anlamıyla birilerinin cebini doldurmaktan başka bir şey değildir. İnsanlar da kilo verecekleri ümidiyle ne kadar olursa olsun o paraları ödeyerek, ya tutarsa hesabı deneme yapıyorlar.